SIGURNOST SADRŽAJA

Iako koristimo vrhunsku softversku tehnologiju, ne preuzimamo odgovornost za štetne sadržaje spyware ili viruse koji kolaju internetom. Korisnik ovih stranica obvezan je nabaviti i koristiti vlastiti anti-virusni softver za zaštitu svog računala od štetnih sadržaja ili/i gubitka svojih podataka.

ODGOVORNOST

Korisnik ovih stranica suglasan je da Hotel Fabris ne odgovara za greške u prijenosu podataka, prekide i zastoje u telefonskom prometu, mrežnom prijenosu podataka, prekide ili nemogućnost pristupa Internetu, električne, elektronske ili kompjuterske probleme bilo koje vrste. Svi korisnici koji pristupaju našoj web stranici koriste njen sadržaj na vlastitu odgovornost.

RASPOLOŽIVOST USLUGE

Web stranice Hotel Fabris su javne i dostupne svima, a usluga se pruža na temelju dostupnosti. Hotel Fabris pridržava pravo u svakom trenutku prekinuti ili izmijeniti način pružanja ove usluge kao i raspoloživost ovih stranica na internetu. Odbacujemo svaku odgovornost za direktne, indirektne, slučajne, specijalne ili komercijalne štete, uključujući gubitak dobiti, koje bi mogle proizaći iz mogućnosti odnosno nemogućnosti korištenja ovih web stranica ili zbog koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

LINKOVI NA WEB STRANICE TREĆIH OSOBA

Ove stranice mogu sadržavati linkove na stranice u vlasništvu trećih osoba. Ti linkovi su ponuđeni “u dobroj vjeri” i služe samo za pružanje informacija korisnicima. Hotel Fabris ne preuzima odgovornosti za točnost informacija na stranicama trećih osoba.

IZMJENE SADRŽAJA

Hotel Fabris pridržava pravo izmjene bilo koje informacije navedene u ovom dokumentu. Sve eventualne promjene bit će odmah dostupne korisnicima na ovim stranicama.

Molimo pročitajte i naše uvjete korištenja.